CEO for $ 7,4 billioner Asset Manager BlackRock siger, at Bitcoin kunne udvikle sig til et globalt marked

5. Dezember 2020 Aus Von admin

Larry Fink, administrerende direktør for verdens største pengestyringsfirma, BlackRock, ser ud til at ændre sin engang meget skeptiske melodi på Bitcoin og kryptokurrency.

I en tale med den tidligere Bank of England-guvernør Mark Carney i Council on Foreign Relations sagde Fink, at BTC muligvis er på vej mod at udvikle sig til et globalt aktiv.

”Bitcoin har fanget opmærksomhed og fantasi hos mange mennesker. Mange mennesker er fascineret af det. Mange er begejstrede for det. Men det er stadig uprøvet, det er stadig et ret lille marked i forhold til andre markeder. Vi ser disse store, kæmpe bevægelser hver dag … det er et tyndt marked.

Så kan det udvikle sig til et globalt marked? Eventuelt. Bestemt ved bevis for fantasien hos så mange, der ønsker at lære om det eller er interesseret i det, er for mig et meget talende tegn. ”

Fink siger også, at fremkomsten af ​​digitale valutaer kan svække status for den amerikanske dollar som en reservevaluta for ikke-amerikanere.

”At have en digital valuta har en reel indflydelse på den amerikanske dollar, fordi det at have en digital valuta gør behovet for den amerikanske dollar mindre relevant for internationale indehavere af dollarbaserede aktiver. Ændrer det behovet for en dollarreservevaluta, hvis der var en ægte digital valuta, der var adskilt fra dollarbaserede aktiver? ”

I slutningen af ​​november gjorde BlackRock-investeringschef Rick Rieder også en bullish sag for Bitcoin og sagde, at det digitale aktiv er kommet for at blive og er godt på vej til at erstatte guld som en primær butik af værdi.

”Tror jeg, at det i vid udstrækning vil komme i stedet for guld? Ja, det gør jeg, fordi det er så meget mere funktionelt end at føre en bar guld ud. ”

Ripple Chief siger amerikanske kunder, der venter på klarhed, inden de bruger XRP

Ripple CEO Brad Garlinghouse siger, at manglende reguleringsklarhed om andre kryptoaktiver end Bitcoin og Ethereum forhindrer virksomheder i at bruge nye betalingsteknologier.

I et nyt interview på CNN siger Garlinghouse, at Ripples amerikanske kunder stort set undgår at bruge On-Demand Liquidity (ODL), som bruger det digitale aktiv XRP til at flytte penge på tværs af grænser.

”Ofte når jeg taler til kunder, og vi taler med dem om vores produkt, der bruger XRP i betalingsstrømmene, vil de spørge mig om reguleringsdynamikken. Og vi har haft kunder til at sige, indtil vi har klarhed og lovgivningsmæssige rammer, vi holder ud.

Dette har ikke været tilfældet på grund af klarheden og sikkerheden i lande som jeg nævnte, som Storbritannien, UAE eller Schweiz. Du har virksomheder på disse markeder, der siger absolut, vi støtter. Lad os gå videre. “

Garlinghouse siger, at på trods af at Ripple har hovedkontor i San Francisco, er langt størstedelen af ​​sine kunder faktisk i udlandet.

”95% af vores kunder er ikke-amerikanske kunder, og kun ca. 5% er her i USA. Og folk siger, at du er et amerikansk firma, hvorfor er det? En af dynamikken er, at vi har amerikanske virksomheder, der venter på klarhed, og klarheden stammer virkelig fra Securities and Exchange Commission (SEC). US SEC sagde for næsten tre år siden, at Bitcoin ikke er en sikkerhed, og så kom de ud omkring to måneder senere, og de sagde, at Ether ikke var en sikkerhed. Og så stoppede de og fokuserede i stedet deres energi på nogle af de dårlige aktører på ICO-markedet. ”

Garlinghouse siger, at han leder efter SEC for at vende sin opmærksomhed tilbage til at analysere top kryptoaktiver og bestemme deres regulatoriske status.

”For os omkring XRP og de over 100 virksomheder, der arbejder med XRP, får vi den klarhed og den sikkerhed [er vigtig]. Det er meget klart for mig, at XRP bruges af mange virksomheder som en valuta. Du har fået det amerikanske justitsministerium til at henvise til XRP som sikkerhed. Du har fået FinCEN (Financial Crimes Enforcement Network) til at henvise til det som en sikkerhed, men du har endnu ikke haft den klarhed fra SEC. „